Om oss

Vi hjälper dig med dina golvarbeten.

Oskar Svensson, Johan Svensson och Emil Södling

Söderköpings Golvservice AB startade 2010 och består idag av två golvläggare och en lärling. Med gedigen erfarenhet efter att ha arbetat i branschen sedan 1988 så finns den kompetens och professionalitet som kännetecknar ett sant hantverk. Vi utför uppdrag för privatpersoner, fastighetsbolag, kommuner och landsting, och både små och medelstora byggfirmor.

Vi står för kvalitet och kompetens. Varje jobb vi gör följer alla gällande regler och förordningar, vilket skapar trygghet för dig som kund. Vi är måna om vår yrkesskicklighet och vi tummar inte på något utan vill att våra kunder ska få mycket för sina pengar. Du som kund ska känna dig nöjd med ett välutfört jobb och ett snyggt resultat, där de garantier som branschen kräver ingår. Vi har självklart de tillstånd och certifikat som krävs för att utföra arbetet, som till exempel Golvbranschens Våtrums Kontroll certifikat. En säkerhet för dig som kund.

Söderköpings Golvservice AB utför arbeten i Norrköping, Vikbolandet och Sankt Anna Skärgård med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för mer information, eller skicka in en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.